[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Triple A (American Amber Ale)
Øltype: F. American Pale Ale
Antall poeng i konkurransen: 42,67 av 50
OG: 1050
FG: 1010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 35 IBU
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 21 l
Malt & sukker
3750 gram Pale malt
1250 gram Pilsmalt
100 gram Crystalmalt
100 gram Carapils
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 66 ºC
Humle
22 gram Northern Brewer 9,8 % alfa pellets koketid 60 min
6 gram Cascade 4,9 % alfa hel koketid 20 min
16 gram Cascade 4,9 % alfa hel koketid 15 min
4 gram Northern Brewer 9,8 % alfa pellets koketid 15 min
22 gram Cascade 4,9 % alfa hel koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Safale US-56 Tørr 11,5 g
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 18 ºC
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 18 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 25.01.2006
Tappedato: 15.02.2006
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Triple A (American Amber Ale)
Øltype: F. American Pale Ale
Antall poeng i konkurransen: 42,67 av 50
OG: 1050
FG: 1010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 35 IBU
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 21 l
Malt & sukker
3750 gram Pale malt
1250 gram Pilsmalt
100 gram Crystalmalt
100 gram Carapils
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 66 ºC
Humle
22 gram Northern Brewer 9,8 % alfa pellets koketid 60 min
6 gram Cascade 4,9 % alfa hel koketid 20 min
16 gram Cascade 4,9 % alfa hel koketid 15 min
4 gram Northern Brewer 9,8 % alfa pellets koketid 15 min
22 gram Cascade 4,9 % alfa hel koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Safale US-56 Tørr 11,5 g
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 18 ºC
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 18 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 25.01.2006
Tappedato: 15.02.2006
Kommentar: [/size][/tt]