[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Bragepilsen
Øltype: A. Norsk pils
Antall poeng i konkurransen: 42,33 av 50
OG: 1042
FG: 1008
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 35 IBU
Vørtermengde: 26 l
Sluttvolum: 25 l
Malt & sukker
4700 gram 94 % Pilsnermalt ? EBC
150 gram 3 % Münchenermalt ? EBC
150 gram 3 % Carapils ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
40 min 60 gr C
40 min 70 gr C
Humle
70 gram Saaz 4 % alfa hel/pellets koketid 60 min
35 gram Saaz 4 % alfa hel/pellets koketid 20 min
25 gram Saaz 4 % alfa hel/pellets koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Danish Lager slurry 2 dl flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 30 dager ved 10 gr C
Modning/sekundærgjæring 30 dager ved 10 gr C
Lagring 30 dager ved 4 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 10.12.2005
Tappedato: 07.01.2006
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Bragepilsen
Øltype: A. Norsk pils
Antall poeng i konkurransen: 42,33 av 50
OG: 1042
FG: 1008
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 35 IBU
Vørtermengde: 26 l
Sluttvolum: 25 l
Malt & sukker
4700 gram 94 % Pilsnermalt ? EBC
150 gram 3 % Münchenermalt ? EBC
150 gram 3 % Carapils ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
40 min 60 gr C
40 min 70 gr C
Humle
70 gram Saaz 4 % alfa hel/pellets koketid 60 min
35 gram Saaz 4 % alfa hel/pellets koketid 20 min
25 gram Saaz 4 % alfa hel/pellets koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Danish Lager slurry 2 dl flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 30 dager ved 10 gr C
Modning/sekundærgjæring 30 dager ved 10 gr C
Lagring 30 dager ved 4 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 10.12.2005
Tappedato: 07.01.2006
Kommentar: [/size][/tt]