[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Kolle Bitter
Øltype: A. Eng. ord. bitter
Antall poeng i konkurransen: 38,33 av 50
OG: 1051
FG: 1015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 36 IBU
Vørtermengde: 23 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
3893 gram 89,0 % Pale malt ? EBC
240 gram 5,5 % Crystal malt ? EBC
240 gram 5,5 % puffet hvete ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 66 gr C
35 min 75 gr C (skylling)
Humle
52,4 gram East Kent Golding 5,5 % alfa pellets koketid 60 min
15,0 gram East Kent Golding 5,5 % alfa pellets koketid 15 min
15,0 gram Challengger 7,9 % alfa pellets koketid 15 min
8,0 gram East Kent Golding 5,5 % alfa pellets koketid 3 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1048 Irish Ale, 1 pose flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 20 gr C
Modning/sekundærgjæring 21 dager ved 20 gr C
lagring 3 dager ved 20 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 19.12.2006
Tappedato: 16.01.2007
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Kolle Bitter
Øltype: A. Eng. ord. bitter
Antall poeng i konkurransen: 38,33 av 50
OG: 1051
FG: 1015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 36 IBU
Vørtermengde: 23 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
3893 gram 89,0 % Pale malt ? EBC
240 gram 5,5 % Crystal malt ? EBC
240 gram 5,5 % puffet hvete ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 66 gr C
35 min 75 gr C (skylling)
Humle
52,4 gram East Kent Golding 5,5 % alfa pellets koketid 60 min
15,0 gram East Kent Golding 5,5 % alfa pellets koketid 15 min
15,0 gram Challengger 7,9 % alfa pellets koketid 15 min
8,0 gram East Kent Golding 5,5 % alfa pellets koketid 3 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1048 Irish Ale, 1 pose flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 20 gr C
Modning/sekundærgjæring 21 dager ved 20 gr C
lagring 3 dager ved 20 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 19.12.2006
Tappedato: 16.01.2007
Kommentar: [/size][/tt]