[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Holmen Oatmeal Stout
Kode: 456AHS
Hovedklasse: 4. Mørk ale
Øltype: 4.J. Oatmeal stout
Antall poeng i konkurransen: 35 av 40
OG: Mangler
FG: Mangler
Vørtermengde: l Mangler
Sluttvolum: l Mangler
Malt & sukker
4760 gram 86,3 % Maris Otter Pale malt 4 EBC
285 gram 5,2 % Chocolate malt 3 EBC
135 gram 2,4 % Black malt 1400 EBC
335 gram 6,1 % Flaked oats 3 EBC
Vann
14 l til innmesking
15 l til skylling
Meskeskjema
90 min 66 °C
Humle
25 gram Challanger Hel 5,1 %-alfa 90 min
45 gram Fuggles Hel 4,1 %-alfa 90 min
Krydder og andre tilsetninger
10 gram Irish Moss koketid 15 min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Ringwood Ale Flytende 50 ml
Kommentar til gjær: Propagert med gjærstarter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 7 dager ved 21 grader
Modning/sekundærgjæring: 14 dager ved 21 grader
Lagring: 150 dager ved 21 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 17.08.2009
Tappedato: 17.09.2009
Navn på brygget: Holmen Oatmeal Stout
Kode: 456AHS
Hovedklasse: 4. Mørk ale
Øltype: 4.J. Oatmeal stout
Antall poeng i konkurransen: 35 av 40
OG: Mangler
FG: Mangler
Vørtermengde: l Mangler
Sluttvolum: l Mangler
Malt & sukker
4760 gram 86,3 % Maris Otter Pale malt 4 EBC
285 gram 5,2 % Chocolate malt 3 EBC
135 gram 2,4 % Black malt 1400 EBC
335 gram 6,1 % Flaked oats 3 EBC
Vann
14 l til innmesking
15 l til skylling
Meskeskjema
90 min 66 °C
Humle
25 gram Challanger Hel 5,1 %-alfa 90 min
45 gram Fuggles Hel 4,1 %-alfa 90 min
Krydder og andre tilsetninger
10 gram Irish Moss koketid 15 min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Ringwood Ale Flytende 50 ml
Kommentar til gjær: Propagert med gjærstarter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 7 dager ved 21 grader
Modning/sekundærgjæring: 14 dager ved 21 grader
Lagring: 150 dager ved 21 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 17.08.2009
Tappedato: 17.09.2009