1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM 11 MA3 - Garm Havrestout - Øyvind Gulbrandsen (Kolsås)

En tråd i 'Mørk ale' startet av Webmaster, 24 Apr 2011.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Garm Havrestout


    Hovedklasse: 4. Mørk ale
    Øltype: 4.J. Oatmeal stout
    OG: 1061
    FG: 1019
    Beregnet bitter: 47 IBU, med formel 'Tinseth'.
    Vørtermengde: 26 l
    Sluttvolum:  22 l

    Malt & sukker
    4000 gram maris otter pale malt
    750 gram havreflak

    300 gram roasted barley
    200 gram svartmalt
    100 gram sjokolademalt
    100 gram carapils
    130 gram krystallmalt 150 EBC
    100 gram mørk krystallmalt, 400 EBC

    Meskeskjema
    60 min 65,5 °C
    skylling med vann på 78 °C

    Humle
    45 gram Target  blomst 10.2 %-alfa 60 min
    25 gram Fuggles blomst  6.7 %-alfa 15 min

    20 gram Fuggles blomst  6.7 %-alfa  0 min

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1968 Flytende

    Kommentar til gjær: 1 pakke i 2 liter starter

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring:    14 dager på 20 °C


    Øvrig informasjon
    Filtrert: Nei
    CO2: Naturlig
    Bryggedato: 17.11.2010
    Tappedato:  02.12.2010
     
    Gartnern liker dette.

Del denne siden