[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Garm Havrestout
Hovedklasse: 4. Mørk ale
Øltype: 4.J. Oatmeal stout
OG: 1061
FG: 1019
Beregnet bitter: 47 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 26 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
4000 gram maris otter pale malt
750 gram havreflak
300 gram roasted barley
200 gram svartmalt
100 gram sjokolademalt
100 gram carapils
130 gram krystallmalt 150 EBC
100 gram mørk krystallmalt, 400 EBC
Meskeskjema
60 min 65,5 °C
skylling med vann på 78 °C
Humle
45 gram Target blomst 10.2 %-alfa 60 min
25 gram Fuggles blomst 6.7 %-alfa 15 min
20 gram Fuggles blomst 6.7 %-alfa 0 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1968 Flytende
Kommentar til gjær: 1 pakke i 2 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 14 dager på 20 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 17.11.2010
Tappedato: 02.12.2010
Navn på brygget: Garm Havrestout
Hovedklasse: 4. Mørk ale
Øltype: 4.J. Oatmeal stout
OG: 1061
FG: 1019
Beregnet bitter: 47 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 26 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
4000 gram maris otter pale malt
750 gram havreflak
300 gram roasted barley
200 gram svartmalt
100 gram sjokolademalt
100 gram carapils
130 gram krystallmalt 150 EBC
100 gram mørk krystallmalt, 400 EBC
Meskeskjema
60 min 65,5 °C
skylling med vann på 78 °C
Humle
45 gram Target blomst 10.2 %-alfa 60 min
25 gram Fuggles blomst 6.7 %-alfa 15 min
20 gram Fuggles blomst 6.7 %-alfa 0 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1968 Flytende
Kommentar til gjær: 1 pakke i 2 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 14 dager på 20 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 17.11.2010
Tappedato: 02.12.2010