Smakte på denne nå på lørdag. Den var veldig frisk og smakfull. Ihvertfall for min gane.
Og jeg har forsøkt meg på noe lignende:
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
1,00 tsp Lactic Acid (Mash 60,0 mins) Water Agent 1 -
5,00 kg Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) Grain 2 87,0 %
0,25 kg Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC) Grain 3 4,3 %
0,50 kg Dememera Sugar (3,9 EBC) Sugar 4 8,7 %
25,00 g Chinook [12,40 %] - Boil 60,0 min Hop 5 31,3 IBUs
25,00 g Cascade [7,10 %] - Boil 15,0 min Hop 6 8,9 IBUs
25,00 g Chinook [12,40 %] - Boil 15,0 min Hop 7 15,6 IBUs
1,00 tbsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) Fining 8 -
50,00 g Lemongrass (Boil 10,0 mins) Spice 9 -
50,00 g Orange Peel, Sweet (Boil 10,0 mins) Spice 10 -
1,00 tsp Yeast Nutrient (Boil 5,0 mins) Other 11 -
25,00 g Cascade [7,10 %] - Boil 1,0 min Hop 12 0,8 IBUs
25,00 g Chinook [12,40 %] - Boil 1,0 min Hop 13 1,4 IBUs
1,0 pkg Safale American (DCL/Fermentis #US-05) [ Yeast 14 -
Endte opp på 1.052. Brygget den på 20.04. Sjekket nå akkurat - FG nede på 1.010.
Lar den stå og godgjøre seg i karet frem til helga, så flasker jeg.
Smaken var ihvertfall på plass. Tror dette blir en super verandakos på varme sommerkvelder.
:biersmile: