Hei Bryggere!
Tenkte mitt første all-grain brygg kunne bli en Nøgne Ø bitter clone.
Fra NØs hjemmeside:
BITTER 11°P, 30 IBU, 4,5% ALC/VOL
A light session ale, with an assertive hop aroma of E K Golding.
Ingredients: Maris Otter- and crystal malt, Centenneal and E K Golding hops,
English ale yeast and our local Grimstad Water.
Har bestillt humle og malt fra maltbua og sjanset på en WLP 005 som gjær. Noen innspill til oppskrift/meskeskjema?
Tenkte mitt første all-grain brygg kunne bli en Nøgne Ø bitter clone.
Fra NØs hjemmeside:
BITTER 11°P, 30 IBU, 4,5% ALC/VOL
A light session ale, with an assertive hop aroma of E K Golding.
Ingredients: Maris Otter- and crystal malt, Centenneal and E K Golding hops,
English ale yeast and our local Grimstad Water.
Har bestillt humle og malt fra maltbua og sjanset på en WLP 005 som gjær. Noen innspill til oppskrift/meskeskjema?