Norsk ølfestival 2019 - lørdag 26. januar 2019 i Eventhallen i Oslo

Vi har møte og befaring i Eventhallen i morgen, men jeg tror dere trygt kan planlegge utfra at det blir «same procedure as last year».
 
Har nettopp konferert med @kruud.
Kjør på med det dere har lyst til. Arrangementet er av dere, og for dere.

«Tommelfingerregelen er en meter pr øl, men vi vil jo være imøtekommende ovenfor bryggerne. Om noen har 4 øl og en 5 meter råflott stand, er jeg lett å be.»
Nå var det vel medbryggere eller antall billetter per brygg som ble tatt opp...
1øl = X billetter
2øl = X billetter
3øl = X billetter
osv
osv
osv
 
Har spilt inn til komiteen at det burde være egen premie for «Best skumfasthet». Jeg blir sikkert nedstemt.
806d0e2c8f98dbc8c45fcf21e3e877a3.jpg
 
Har ikke meldt meg på ennå, men har tappet over to nye bidrag på fat i dag.

Kort oppsummert er da min status så langt:
1: Doppelbock (tre fat, prøver å fryse den til Eisbock ila juleferien)
2: Imperial Stout, ca 9,2 %
3: ESB, 5,2 % (ja, den ja)
4: Märzen (en anelse Rauchbier), en slags norsk juleøl, 6,2 %
5: Belgisk blond, 7,7
6: Sengeweteren 12 (Mørk sterk belgisk ale), 9%

a19180e6db7430554066e8a6a156d147.jpg

Et par fat med oksidert øl gikk i sluket idag, så det blir nok noen humlerike bidrag fremover.

Ja, så må jeg vel få til et par surøl? Blir blending og smaking ila julen. En Lambic virker lovende. Satser på ett fat med blåbærlambic og ett fat med blend av 1, 2 og 3 år gammel Lambic. Tror det heter NEIPA....
110393eac3842c5aaded497f4cc4f3df.jpg
61033254cf45dd4d3a9cbfe18aab6aff.jpg
43a749341c570e9e4227665f87adca36.jpg
 
Har ikke meldt meg på ennå, men har tappet over to nye bidrag på fat i dag.

Kort oppsummert er da min status så langt:
1: Doppelbock (tre fat, prøver å fryse den til Eisbock ila juleferien)
2: Imperial Stout, ca 9,2 %
3: ESB, 5,2 % (ja, den ja)
4: Märzen (en anelse Rauchbier), en slags norsk juleøl, 6,2 %
5: Belgisk blond, 7,7
6: Sengeweteren 12 (Mørk sterk belgisk ale), 9%

a19180e6db7430554066e8a6a156d147.jpg

Et par fat med oksidert øl gikk i sluket idag, så det blir nok noen humlerike bidrag fremover.

Ja, så må jeg vel få til et par surøl? Blir blending og smaking ila julen. En Lambic virker lovende. Satser på ett fat med blåbærlambic og ett fat med blend av 1, 2 og 3 år gammel Lambic. Tror det heter NEIPA....
110393eac3842c5aaded497f4cc4f3df.jpg
61033254cf45dd4d3a9cbfe18aab6aff.jpg
43a749341c570e9e4227665f87adca36.jpg
Fukc
 
Har ikke meldt meg på ennå, men har tappet over to nye bidrag på fat i dag.

Kort oppsummert er da min status så langt:
1: Doppelbock (tre fat, prøver å fryse den til Eisbock ila juleferien)
2: Imperial Stout, ca 9,2 %
3: ESB, 5,2 % (ja, den ja)
4: Märzen (en anelse Rauchbier), en slags norsk juleøl, 6,2 %
5: Belgisk blond, 7,7
6: Sengeweteren 12 (Mørk sterk belgisk ale), 9%

a19180e6db7430554066e8a6a156d147.jpg

Et par fat med oksidert øl gikk i sluket idag, så det blir nok noen humlerike bidrag fremover.

Ja, så må jeg vel få til et par surøl? Blir blending og smaking ila julen. En Lambic virker lovende. Satser på ett fat med blåbærlambic og ett fat med blend av 1, 2 og 3 år gammel Lambic. Tror det heter NEIPA....
110393eac3842c5aaded497f4cc4f3df.jpg
61033254cf45dd4d3a9cbfe18aab6aff.jpg
43a749341c570e9e4227665f87adca36.jpg
Er sengeweteren de underbuksene som ligger ved siden av de to fatene?
 
Nå har vel aldri gratisbilletter vært helt tydelig. ‘Same procedure...’ er derfor ‘litt uklart som i fjor’ :)

1 brygg + 0 medbrygger = 2 billetter
1 brygg + 1 medbrygger = 3 billetter
3 brygg + 0 medbrygger = 4 billetter
So far - so good.
3 brygg + 1 medbrygger = ikke oppgitt, trolig 5
3 brygg + 3 forskjellige medbryggere = ikke oppgitt (7?)

Fra reglene
«Altså, hvis en brygger stiller med tre brygg, så vil han få én billett til seg selv og tre billetter til gjestene sine.)»
 
Tilbake
Topp