Bjarte H skrev:Forgudingen tar jo helt av her ;D
Gahr skrev:Etter et par uker i kjøleskap har HBC-ølet nå virkelig blitt bra. Ren fruktighet (masse mango), den initielle sødmen har avtatt en del, og jeg synes jeg sitter igjen med en virkelig god, kraftig pale ale. Kan absolutt godt tenke meg å bruke HBC igjen. Gjerne sammen med andre humletyper, meslik som ølet har utviklet seg, har den faktisk fungert meget godt som eneste humle også. Håper den kommer i pellet-form neste år (og at Erik tar den inn igjen!).
Helge Andre Hafstad skrev:Sitter nå med en IPA hvor vi brukte 100g HBC 369, helt awesome fruktighet, vi ønsket å lage noe med god kropp og høy fruktighet, så det ble brukt havre, av humle brukte vi Cascade, Sorachi Ace, Challanger, Citra & mest HBC 369 selvsagt, er også fan av å ha Appelsinskall i øllen så det er i. 7,7% med gammel manns humlen, mmmm, god kveldskos...
Nygard67 skrev:Helge Andre Hafstad skrev:Sitter nå med en IPA hvor vi brukte 100g HBC 369, helt awesome fruktighet, vi ønsket å lage noe med god kropp og høy fruktighet, så det ble brukt havre, av humle brukte vi Cascade, Sorachi Ace, Challanger, Citra & mest HBC 369 selvsagt, er også fan av å ha Appelsinskall i øllen så det er i. 7,7% med gammel manns humlen, mmmm, god kveldskos...
høres skikkelig digg ut, skulle smakt en sup av den :feire:
skål!