Hei,
Jeg er ny i gamet med 5 brygg på nakken. Alle disse er tappet over på flaske, men nå begynner jeg å se framover å gå delvis over til fat. Og her er det mange spørsmål en stakkars nybegynner sliter med å få full kontroll over.
Når det gjelder tap av ølet så vil man jo helst ha riktig temperert øl For meg så ser det ut som jeg har 2 valg:
Så kommer det jo til type fat, her er det vel også 2 alternativer
Jeg er ny i gamet med 5 brygg på nakken. Alle disse er tappet over på flaske, men nå begynner jeg å se framover å gå delvis over til fat. Og her er det mange spørsmål en stakkars nybegynner sliter med å få full kontroll over.
Når det gjelder tap av ølet så vil man jo helst ha riktig temperert øl For meg så ser det ut som jeg har 2 valg:
- Lindr pygmy
- fat i kjøleskap
Så kommer det jo til type fat, her er det vel også 2 alternativer
- Corneliusfat
- Industri fat med G kobling