Takk for svar.. Skal prøve å skru temperaturen litt ned.. prøve å ligge på 19-20 grader...
Det som overassker meg er fargen, og lukten av muligens gjær, som gir meg håp at det kanskje går bra i tanke på at alt gjær og sukker ikke ligger i bunnen av bøtta.. Men leser at det skal være et punkt hvor det bobler, i Vinen min er det blankt, ikke en boble å se... men regner med det forsatt produseres Alkohol.
Tok et glass nedi for å ta en smaksprøve, det smakte litt spessielt, ikke noe å drikke nå iallefall... men smakte for mye Saft, og tenkte jeg kanskje skulle tilsatte mere Gjær... og fått en sterkere kontrast i smaken... mere saft, kanskje..
Joda, Forstår det nå, Da Vinen er ferdig skal jeg ikke diskutere Vin her mer... Skal snart bestille Lager Ingredienser, og følge Oppskrifta på Nordkinn Vestland( noe sånt) Som jeg fant i dette forumet.
Krysser fingrene mine. Dette må jeg klare.