Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo 25. august 2020

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
Innhold:
  • Aktiviteter i Covid-19-tider
  • Hjemmebryggsmaking fredag 25. september
  • Oslomesterskapet i belgisk øl med siste innleveringsfrist 8. september
  • Online-kurs i bruk og vedlikehold av pH-meter
  • Dommerkurs i Oslo i oktober
  • Ølsmaking og kurs i ølbrygging med Kristianastudentenes Haandbryggerlaug
  • Medlemskap ditt

Aktiviteter i Covid-19-tider
Styret i Norbrygg Oslo ønsker å opprettholde et best mulig medlemstilbud så lenge det er innenfor ansvarlige rammer med tanke på smittevernsituasjonen. Høstens planlagte bryggeribesøk og vårt populære arrangement Klubbmesterskapet blir dessverre avlyst, siden vi ikke vil være i stand til å gjennomføre disse arrangementene på en god måte med tilstrekkelige smittevernhensyn. Vi ber om forståelse for at det kan bli endringer også i andre planer og i verste fall avlysning av arrangementer dersom endrede forutsetninger skulle tilsi det. Vi oppfordrer til å følge myndighetens råd, og vise omsorg og omtanke for dem rundt deg.

Hjemmebryggsmaking fredag 25. september
Endelig er det tid for en ny hjemmebryggerkveld! Vi tar med egne brygg og deler og hygger oss i lokalene vi disponerer i Drammensveien 43 på Skillebekk. Arrangementet starter kl. 18. Vi vil gjennomføre smitteverntiltak og det vil bli begrensninger i hvor mange vi vil kunne være. Les mer på forumet.

Oslomesterskapet i belgisk øl med siste innleveringsfrist 8. september
Det nærmer seg innleveringsfrist for vår andre årlige ølbryggingskonkurranse i samarbeid med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug og Strømmen Hjemmebrygg. Etter å ha registrert bryggene dine, kan du levere dem inn i Drammensveien 43 enten 1. eller 8. september. Bidragene blir vurdert anonymt av sertifiserte øldommere, og de tre beste bryggene belønnes med gavekort på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kr hos Strømmen Hjemmebrygg. Du finner mer informasjon, konkurranseregler og lenke til påmelding på forumet.

Online-kurs i bruk og vedlikehold av pH-meter
Lær deg det grunnleggende om pH og hvordan det kan forbedre bryggemetoden din. Kurset vil også gi deg innsikt i hvordan instrumentet skal brukes og oppbevares, og du får noen nyttige tips om «do's and don'ts» i pH-verdenen. Kursholder er @Anders Hagen, som foruten å være en dyktig hjemmebrygger jobber med vannforskning i det daglige. Kurset er gratis og kun for Norbrygg-medlemmer, og vi sikter oss inn på å holde det i andre halvdel av september. Nærmere informasjon om dato og påmelding kommer på nettsidene og på oslodelen av forumet.

Dommerkurs i Oslo i oktober
Vi trenger flere aktive ølkonkurransedommere og ønsker velkommen alle som har lyst til å gjennomføre Norbryggs øldommersertifisering og som vil være med på å dømme i norgesmesterskapet og andre konkurranser og samlinger. Dato for kurset i Oslo er fastsatt til lørdag 24. og søndag 25. oktober. Mer informasjon om opplegg og påmelding kommer på hjemmesiden i midten av september. Ta gjerne kontakt med dommerkontakt for Norbrygg Oslo, Arne Mo, på arne_mo@online.no eller tlf. 930 33 915 dersom du er interessert og har spørsmål.

Ølsmaking og kurs i ølbrygging med Kristianastudentenes Haandbryggerlaug
Norbrygg Oslo samarbeider med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, som avholder jevnlige ølsmakingskvelder og introduksjonskurs til ølbrygging. Alle arrangementene er åpne også for ikke-studenter. Du finner en oppdatert oversikt over alle arrangementer på laugets Facebook-sider.

Medlemskapet ditt
Norbrygg er til for medlemmene, og vårt mål er at du skal synes det er vel verdt å betale medlemskontingenten hvert år. På fylkeslagets nettsider norbrygg.no/oslo finner du alltid en oppdatert oversikt over våre planlagte aktiviteter. Det er lav terskel for å ta kontakt med styret dersom du har forslag til aktiviteter eller har lyst til å være med og arrangere noe selv. Send epost til oslo@norbrygg.no. Henvendelser relatert til medlemskap sendes til medlemsavdelingen på medlem@norbrygg.no.

Dersom du kjenner noen andre som burde bli medlem i Norbrygg, kan du henvise dem hit.

Husk at du som Norbrygg-medlem får rabatt hos de fleste bryggebutikker, inkludert vår hovedsamarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg. Rabattkodene finner du på medlemskortet og på medlemsseksjonen av forumet.

Norbrygg tar personvern alvorlig, og har derfor gjort tiltak i tråd med GDPR-forordningen. Her finner du informasjon om hvordan du kan få innsyn i de opplysningene vi har om deg, melde deg av nyhetsbrev, etc.

Bryggerhilsen fra styret i Norbrygg Oslo
 
Tilbake
Topp