Når jeg skal tappe øl på flaske så bruker jeg å stikke om til en ny dunk/bøtte for å enklere få blandet inn sukkerlake, og slippe å ta med litt av grumset ned i flaskene.
I dag når jeg skulle tappe en viste det seg at jeg hadde lagt igjen heverten hos han jeg brygger sammen med, og endte med å helle ølet fra den ene bøtten til den andre. I ettertid har jeg kommet frem til at dette nok var veldig veldig dumt. Antar at dette blir oksidert øl, fullt av usmak, men om noen kan oppmuntre meg og si det motsatte blir jeg veldig glad Det er snakk om en single-hop IPA med WLP001.
I dag når jeg skulle tappe en viste det seg at jeg hadde lagt igjen heverten hos han jeg brygger sammen med, og endte med å helle ølet fra den ene bøtten til den andre. I ettertid har jeg kommet frem til at dette nok var veldig veldig dumt. Antar at dette blir oksidert øl, fullt av usmak, men om noen kan oppmuntre meg og si det motsatte blir jeg veldig glad Det er snakk om en single-hop IPA med WLP001.