2.5 timer mesking ble nevnt i begynnelsen.Sett på denne i dag, den var fin! Masse fin info. Bare å ta seg et glass og nyte forestillingen
Noen mesker jo over natta, så sikkert noen som ligger på 2,5 t også. Ikke jeg, da.2.5 timer mesking ble nevnt i byggelsen.
Det er det vel ingen av oss som gjør?
Det la jeg merke til også... Greit nok at det er store batcher det er snakk om, men tid er penger og de hadde vel ikke gjort det om det ikke lønte seg (på en eller annen måte).2.5 timer mesking ble nevnt i byggelsen.
Det er det vel ingen av oss som gjør?
Say no more tjukken
Hørte på P2 at de skal lage et slags bibliotek på Voss nå.
står så i arktikkelen og KveikbankHørte på P2 at de skal lage et slags bibliotek på Voss nå.
Faen, må gå til optikeren igjen, leste artikkelen. Helt nederst ja.står så i arktikkelen og Kveikbank
Fantastisk sak! Takk!!Nidaros' nye biskop - en mester i håndverksøl - Matriket Midt
www.matriketmidt.no
Artig! .... men; virker som de har startet med noen årntli`mørke .... de lyse ser ut til å være uten smak for dette panelet...De skal ha for innsatsen disse gutta som har testet seg gjennom 102 juleøl
Verdens lengste juleøl-test? Disse får terningkast 6
Det er en beinhard jobb, men noen må gjøre den. Vi Menn drakk seg gjennom 102 juleøl.www.klikk.no
Kan du legge ut en faksimile Jørgen? Ligger bak muren til RingBlad...Denne er bak betalingsmur, men kortversjonen er at Kveik Yeastery er etablert i Brumunddal og med støtte fra Forskningsrådet skal de forske på, på, produsere og eksportere kveik. Gjæren skal komme på markedet til våren. Firmaet har fire ansatte og samarbeider med Nofima, Høgskolen i Innlandet og Austmann bryggeri i Trondheim.
(+) Øystein og Linda skal produsere norsk gjær – håper på å få den ut i markedet i løpet av våren
Øystein Bakken Vold og Linda van Loon har fått 6,7 millioner kroner for å finne ut av hva de beste egenskapene til norsk gjær er.www.ringsaker-blad.no