Om øl i mediene

2.5 timer mesking ble nevnt i byggelsen.
Det er det vel ingen av oss som gjør?
Det la jeg merke til også... Greit nok at det er store batcher det er snakk om, men tid er penger og de hadde vel ikke gjort det om det ikke lønte seg (på en eller annen måte).
 
Denne er bak betalingsmur, men kortversjonen er at Kveik Yeastery er etablert i Brumunddal og med støtte fra Forskningsrådet skal de forske på, på, produsere og eksportere kveik. Gjæren skal komme på markedet til våren. Firmaet har fire ansatte og samarbeider med Nofima, Høgskolen i Innlandet og Austmann bryggeri i Trondheim.

 
Denne er bak betalingsmur, men kortversjonen er at Kveik Yeastery er etablert i Brumunddal og med støtte fra Forskningsrådet skal de forske på, på, produsere og eksportere kveik. Gjæren skal komme på markedet til våren. Firmaet har fire ansatte og samarbeider med Nofima, Høgskolen i Innlandet og Austmann bryggeri i Trondheim.

Kan du legge ut en faksimile Jørgen? Ligger bak muren til RingBlad...
 
Tilbake
Topp