De burde egentlig fjerne videoen synes jeg for eget renommé og grov misinformasjon. Videoen ble postet i 2013 og 2013 er ikke akkurat steinalder, mtp allmenn kunnskap om oksidering.
Jeg ville sagt nei, ikke for meg iallefall. Jeg skyr oksygen som pesten dog. Har med vilje mishandlet flere øl for å se hvor fort det går, og det går fort for min gane iallefall. Rekorden er helt ødelagt øl morgenen etter at ren o2 ble tilsatt kvelden før i ferdig gjæret øl.
Har også tappet ca en liter pr dag i en kilkenny greie fra gjæringskaret. Det tok ca en uke med bare 1l ekstra luft i headspace pr dag før det ble helt krise, forringelsen ble merkbar noen dager før det.
I 2013 var det viktig å stikke om ølet.
Godt eksempel på hvordan fokus på en (egentlig ubetydelig) detalj i prosessen
kan ødelegge sluttproduktet.
Og det uten at bryggeren skjønner noen ting; jeg har jo gjort alt rett, stukket om og greier...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.