Omstikk

De burde egentlig fjerne videoen synes jeg for eget renommé og grov misinformasjon. Videoen ble postet i 2013 og 2013 er ikke akkurat steinalder, mtp allmenn kunnskap om oksidering.
 
Ja enig.. men drikkes alt på en uke , så kan dette fungere ? :)

Jeg ville sagt nei, ikke for meg iallefall. Jeg skyr oksygen som pesten dog. Har med vilje mishandlet flere øl for å se hvor fort det går, og det går fort for min gane iallefall. Rekorden er helt ødelagt øl morgenen etter at ren o2 ble tilsatt kvelden før i ferdig gjæret øl.

Har også tappet ca en liter pr dag i en kilkenny greie fra gjæringskaret. Det tok ca en uke med bare 1l ekstra luft i headspace pr dag før det ble helt krise, forringelsen ble merkbar noen dager før det.
 
I 2013 var det viktig å stikke om ølet.
Godt eksempel på hvordan fokus på en (egentlig ubetydelig) detalj i prosessen
kan ødelegge sluttproduktet.
Og det uten at bryggeren skjønner noen ting; jeg har jo gjort alt rett, stukket om og greier... :)
 
Tilbake
Topp