Online Bryggeribesøk og Ølsmaking på Bygland Bryggeri med Torkjel Austad 06. mai kl. 20.00

SindreW

Fylkesleder
Norbrygg Akershus inviterer til online Bryggeribesøk og Ølsmaking på Bygland Bryggeri med Torkjel Austad 06. mai kl. 20.00 -21:30

Gratis og åpent for alle Norbrygg medlemmer.

Vi tar for oss tre kategorier øl:

1. Norsk tradisjonsøl, kokt vørter:
Sveikadden (fås på Gulating eller kan bestilles hjem på Lokalbrygg.no: https://lokalbrygg.no/products/sveikadden-norsk-gardsol )
eller
Sveikadden Sterk (fås enkelte polutsalg: https://www.vinmonopolet.no/Land/Norge/Bygland-Sveikadden-Sterk-Kveika-Gardsøl/p/12591402 )

2. Norsk tradisjonsøl, råøl (ukokt vørter)
Framgarden (fås på enkelte polutsalg, eller kan bestilles på nett: https://www.vinmonopolet.no/Land/Norge/Bygland-Framgarden-For-the-Love-of-Kveik/p/11296502 )

3. Innovasjon med tradisjon
Vetrebrauti IPA (fås enkelte polutsalg: https://www.vinmonopolet.no/Land/Norge/Bygland-Vetrebrauti-Tropisk-Galaktisk-IPA/p/12914802 )
Eller:
Skjoldmøyslaget Dobbel IPA (fås på enkelte polutsalg, eller kan bestilles på nett: https://www.vinmonopolet.no/Land/Norge/Bygland-Skjoldmøyslaget-Dobbel-IPA/p/11965502 )

Påmelding https://norbrygg.hoopla.no/sales/1916411638
 
Sist redigert:
Blir det mulig å se Online "Bryggeribesøk og Ølsmaking på Bygland Bryggeri" i opptak senere?
Har ikke klart å få tak i alle øllene og det passer litt dårlig å få fulgt med idag
 
Blir det mulig å se Online "Bryggeribesøk og Ølsmaking på Bygland Bryggeri" i opptak senere?
Har ikke klart å få tak i alle øllene og det passer litt dårlig å få fulgt med idag
Beklager, dette vil ikke bli tatt opp og lagt ut ifht sentral bestemmelse.
 
Bra online ølsmaking. Jeg deltok og så at "Recording" knappen sto på hele veien - hvorfor er det ikke gjort tilgjengeliig? NB Hordaland har hatt mange slike. De bruker YouTube - mye bedre muligheter for å pause, skrolle tilbake, og se en gang til ettterpå. Synd at det er bare "live and gone".
 
Vi har, dessverre, ingen teknisk løsning som fungerer for å legge ut videoer kun for medlemmer. Det har også vært enklere å få foredragsholdere når de slipper å forholde seg til at foredraget blir tilgjengelig for alle til evig tid. Derfor har løsningen blitt å ikke gjøre opptak tilgjengelig.
 
Tilbake
Topp