Online Bryggeribesøk og Ølsmaking på Bygland Bryggeri med Torkjel Austad 06. mai kl. 20.00

SindreW

Norbrygg-medlem
Norbrygg Akershus inviterer til online Bryggeribesøk og Ølsmaking på Bygland Bryggeri med Torkjel Austad 06. mai kl. 20.00 -21:30

Gratis og åpent for alle Norbrygg medlemmer.

Vi tar for oss tre kategorier øl:

1. Norsk tradisjonsøl, kokt vørter:
Sveikadden (fås på Gulating eller kan bestilles hjem på Lokalbrygg.no: https://lokalbrygg.no/products/sveikadden-norsk-gardsol )
eller
Sveikadden Sterk (fås enkelte polutsalg: https://www.vinmonopolet.no/Land/Norge/Bygland-Sveikadden-Sterk-Kveika-Gardsøl/p/12591402 )

2. Norsk tradisjonsøl, råøl (ukokt vørter)
Framgarden (fås på enkelte polutsalg, eller kan bestilles på nett: https://www.vinmonopolet.no/Land/Norge/Bygland-Framgarden-For-the-Love-of-Kveik/p/11296502 )

3. Innovasjon med tradisjon
Vetrebrauti IPA (fås enkelte polutsalg: https://www.vinmonopolet.no/Land/Norge/Bygland-Vetrebrauti-Tropisk-Galaktisk-IPA/p/12914802 )
Eller:
Skjoldmøyslaget Dobbel IPA (fås på enkelte polutsalg, eller kan bestilles på nett: https://www.vinmonopolet.no/Land/Norge/Bygland-Skjoldmøyslaget-Dobbel-IPA/p/11965502 )

Påmelding https://norbrygg.hoopla.no/sales/1916411638
 
Sist redigert:

Ivar Kråkenes

Norbrygg-medlem
Blir det mulig å se Online "Bryggeribesøk og Ølsmaking på Bygland Bryggeri" i opptak senere?
Har ikke klart å få tak i alle øllene og det passer litt dårlig å få fulgt med idag
 

John P

Norbrygg-medlem
Blir det mulig å se Online "Bryggeribesøk og Ølsmaking på Bygland Bryggeri" i opptak senere?
Har ikke klart å få tak i alle øllene og det passer litt dårlig å få fulgt med idag
Beklager, dette vil ikke bli tatt opp og lagt ut ifht sentral bestemmelse.
 

William Shea

Norbrygg-medlem
Bra online ølsmaking. Jeg deltok og så at "Recording" knappen sto på hele veien - hvorfor er det ikke gjort tilgjengeliig? NB Hordaland har hatt mange slike. De bruker YouTube - mye bedre muligheter for å pause, skrolle tilbake, og se en gang til ettterpå. Synd at det er bare "live and gone".
 

gustavf

Administrator
Vi har, dessverre, ingen teknisk løsning som fungerer for å legge ut videoer kun for medlemmer. Det har også vært enklere å få foredragsholdere når de slipper å forholde seg til at foredraget blir tilgjengelig for alle til evig tid. Derfor har løsningen blitt å ikke gjøre opptak tilgjengelig.
 
Topp