Online ølsmaking med Marius Graff / Graff Brygghus, fredag 26. februar kl. 19:00

Helbra

Fylkesleder
Norbrygg Hordaland har i samarbeid med Graff Brygghus gleden av å invitere til online ølsmaking med Marius Graff.
Arrangementet er åpent for ALLE medlemmer i Norbrygg.

Øl som skal gjennomgås er:
Alle øl er tilgjengelig på bestillingsutvalget hos Vinmonopolet.
Anbefaler de som skal delta å bestille i god tid.

Lenke til stream blir sendt til påmeldte i forkant av sendingen.

Påmelding/billetter finner dere på https://norbrygg.hoopla.no/sales
 
Sist redigert:

kokkenrolv

Fylkesstyre
Dead Cat (Graff Brygghus) hjemmebrygg
Tall: OG: 1.076 FG: 1.015-1.017
Mesketemperatur: 65 Mesketid 30 min Koketid 75 min
Gjæringstemperatur 20-21 grader
Karboneringsgrad: 2,25 vol co2
Gjær: Imperial: A38 eller WLP 066
Grist 69% Pils
20 % flaket havre
10% sukker
1% acidulated malt
Humle Citra Cryo 2,0g/l Whirlpool Ekuanot T90 2,0g/l Whirlpool
Tørrhumling: Citra Cryo 5,5 g/l Citra T90 5,0 g/l Mosaic T90 5,0 g/l
Oppskrift Vannjustering: 0,1 g/l CaSo4 i kok 0,125 g/l CaCl2 i kok
Tørrhumla tilsettes etter at gjæringa er over og noe av gjæra er tappet ut.
Tørrhumlinga varer i 3 dager.
 
Topp