jeg lurer på hvordan jeg best skal oppbevare fatene mine med ferdig brygg på?
Jeg tenker da på om jeg MÅ sette trykk på fatene for at brygget ikke skal bli ødelagt?
Jeg må jo selvsagt trykksette for å karbonere, men dersom jeg bare skal oppbevare det over lengre tid før jeg trenger det, MÅ det da stå med trykk på, eller holder det å fylle fattet fra gjæringskaret, fylle litt co2, "blø av", fylle på trykk, koble fra gass og sette bort?
Det står selvsagt hele tiden på kjøl, ca 3 grader.
Jeg gjør kun kunstig karbonering.
Jeg tenker da på om jeg MÅ sette trykk på fatene for at brygget ikke skal bli ødelagt?
Jeg må jo selvsagt trykksette for å karbonere, men dersom jeg bare skal oppbevare det over lengre tid før jeg trenger det, MÅ det da stå med trykk på, eller holder det å fylle fattet fra gjæringskaret, fylle litt co2, "blø av", fylle på trykk, koble fra gass og sette bort?
Det står selvsagt hele tiden på kjøl, ca 3 grader.
Jeg gjør kun kunstig karbonering.