Sist jeg var på Ringnes var med en gruppe hjemmebryggere. Ble motatt med åpne armer av bryggerimesterne og fikk svar på alt vi lurte på, fikk smake ufiltrert pilsner, samt et par eksperimentelle øl, samt en rundtur i selve bryggeriet. det eneste vi ikke fikk se var mikrobiologi labratoriet. Tror vi var der i 3-4 timer og jeg storkoste meg.oyroy skrev:Sist jeg snakket med produktutviklingssjefen til Ringnes så var han veldig lite åpen på det området.
Sånn som han snakket virket det for på meg som han ikke brukte krystallmalt, men heller holdt seg mer til kun bayermalt. Ikke mye, men han var overraskende lite åpen for spørsmål fra hjemmebryggere, noe jeg synes var litt overraskende, og trist.
Hansenbrygg skrev:Mesking på 66 grader, og jeg ville ikke mesket krystallmalten før 5-10 minutter før meskingen var ferdig.
seven skrev:hei er der noen vett oppskiften til frydenlund bayer