Oppskrift på Røkt Brown Ale

Jeg har delvis mekket en oppskrift. hentet litt tips og inspirasjon fra div forum. Jeg lurer på om noen av dere, med lengre erfaring eller meg, kan gi meg noen
pekepinn, tips, eventuelle forandringer/forbedringer på følgende oppskrift:

Smoked Brown Ale

Malt
3 kg Bøkerøkt Malt
2 kg Maris Otter Pale Malt
230 gr Special Roast
230 gr Victory Malt
230 gr Crystal Malt
120 gr Pale Chocolate Malt
120 gr Chocolate Malt
230 gr Biscuit Malt

Humle
60 gr East Kent Golding på 60 min
30 gr Willamette på 20 min

Gjær
Gjærstarter på WLP013 - London Ale

Andre
100 gr Eiketerninger tilsettes etter stormgjæring

Takk.
 
Du sier noe der. La det inn i Beersmith uten å sjekke tilgjengelighet. Ikke smart... Victory malten må nok forandres til melanoidin malt eller biscuit malt, som skal være ganske nært. Spesial roast er jo og Briess' svar på Brown Malt, så den er greit. Men takk for at du gjorde meg oppmerksom på det.
 
Amber blir og nevnt som erstatning, men at den kan vere litt mørk. TF sin Amber er ganske mørk (men veldig god). Kjøpte ein gang Ambermalt hjå Petit (trur eg) som var betydeleg lysare enn TF.
 
Tilbake
Topp