Jeg har delvis mekket en oppskrift. hentet litt tips og inspirasjon fra div forum. Jeg lurer på om noen av dere, med lengre erfaring eller meg, kan gi meg noen
pekepinn, tips, eventuelle forandringer/forbedringer på følgende oppskrift:
Smoked Brown Ale
Malt
3 kg Bøkerøkt Malt
2 kg Maris Otter Pale Malt
230 gr Special Roast
230 gr Victory Malt
230 gr Crystal Malt
120 gr Pale Chocolate Malt
120 gr Chocolate Malt
230 gr Biscuit Malt
Humle
60 gr East Kent Golding på 60 min
30 gr Willamette på 20 min
Gjær
Gjærstarter på WLP013 - London Ale
Andre
100 gr Eiketerninger tilsettes etter stormgjæring
Takk.
pekepinn, tips, eventuelle forandringer/forbedringer på følgende oppskrift:
Smoked Brown Ale
Malt
3 kg Bøkerøkt Malt
2 kg Maris Otter Pale Malt
230 gr Special Roast
230 gr Victory Malt
230 gr Crystal Malt
120 gr Pale Chocolate Malt
120 gr Chocolate Malt
230 gr Biscuit Malt
Humle
60 gr East Kent Golding på 60 min
30 gr Willamette på 20 min
Gjær
Gjærstarter på WLP013 - London Ale
Andre
100 gr Eiketerninger tilsettes etter stormgjæring
Takk.