Har denne stående til gjæring (Flasking _veldig_ snart) - 20L:
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
2,00 tsp Gypsum (Calcium Sulfate) (Mash 60,0 mins Water Agent 1 -
1,00 tsp Lactic Acid (Mash 60,0 mins) Water Agent 2 -
5,08 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 3 85,0 %
0,50 kg Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) Sugar 4 8,4 %
0,40 kg Brown Sugar, Dark (98,5 EBC) Sugar 5 6,7 %
50,00 g Cascade [7,00 %] - Boil 60,0 min Hop 6 35,1 IBUs
25,00 g Cascade [7,00 %] - Boil 25,0 min Hop 7 12,2 IBUs
25,00 g Cascade [7,00 %] - Boil 15,0 min Hop 8 8,7 IBUs
1,00 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) Fining 9 -
25,00 g Cascade [7,00 %] - Boil 10,0 min Hop 10 6,4 IBUs
1251,00 g Orange Peel, Bitter (Boil 10,0 mins) Spice 11 -
25,00 g Cascade [7,00 %] - Boil 5,0 min Hop 12 3,5 IBUs
2,0 pkg Safale American (DCL/Fermentis #US-05) Yeast 13 -
Den smaker som Solo, og har farge som en litt blek Solo. Det må da være Påske-Øl.