Duckboot
Norbrygg-medlem
Tror dere godtfolk at dette kan smake?
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 10.21 l
Post Boil Volume: 8.32 l
Batch Size (fermenter): 16.00 l
Bottling Volume: 16.00 l
Estimated OG: 1.047 SG
Estimated Color: 17.3 EBC
Estimated IBU: 31.7 IBUs
Brewhouse Efficiency: 60.00 %
Est Mash Efficiency: 60.0 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
3.50 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC) Grain 1 87.5 %
0.50 kg Caramel/Crystal Malt - 30L (59.1 EBC) Grain 2 12.5 %
6.00 g Chinook [13.00 %] - Boil 60.0 min Hop 3 10.0 IBUs
17.00 g Cascade [5.50 %] - Boil 15.0 min Hop 4 5.9 IBUs
17.00 g Chinook [13.00 %] - Boil 15.0 min Hop 5 14.0 IBUs
70.00 g Orange Peel, Sweet (Boil 10.0 mins) Spice 6 -
17.00 g Cascade [5.50 %] - Boil 1.0 min Hop 7 0.5 IBUs
17.00 g Chinook [13.00 %] - Boil 1.0 min Hop 8 1.2 IBUs
Håper å få brygget dette førstkommende helg.
Noe til solveggen rundt påsketider.
Tror den er kopiert fra noen her på forumet, men kan ikke huske hvor.
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 10.21 l
Post Boil Volume: 8.32 l
Batch Size (fermenter): 16.00 l
Bottling Volume: 16.00 l
Estimated OG: 1.047 SG
Estimated Color: 17.3 EBC
Estimated IBU: 31.7 IBUs
Brewhouse Efficiency: 60.00 %
Est Mash Efficiency: 60.0 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
3.50 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC) Grain 1 87.5 %
0.50 kg Caramel/Crystal Malt - 30L (59.1 EBC) Grain 2 12.5 %
6.00 g Chinook [13.00 %] - Boil 60.0 min Hop 3 10.0 IBUs
17.00 g Cascade [5.50 %] - Boil 15.0 min Hop 4 5.9 IBUs
17.00 g Chinook [13.00 %] - Boil 15.0 min Hop 5 14.0 IBUs
70.00 g Orange Peel, Sweet (Boil 10.0 mins) Spice 6 -
17.00 g Cascade [5.50 %] - Boil 1.0 min Hop 7 0.5 IBUs
17.00 g Chinook [13.00 %] - Boil 1.0 min Hop 8 1.2 IBUs
Håper å få brygget dette førstkommende helg.
Noe til solveggen rundt påsketider.
Tror den er kopiert fra noen her på forumet, men kan ikke huske hvor.