Hei!
Brygget en pilsner i går og tappet den i gjæringskar når den var rundt 13 grader (fikk den ikke lavere).
Jeg tilsatte 2 pakker tørrgjær som ble hydrert ved 10 grader før det ble tilsatt vørteren. Vørteren stod på 10 grader i 24 timer, men det var null aktivitet. Har nå satt temperatur opp til 15 i et forsøk på å få den i gang. Noen som har noen innspill på hvorfor gjæring ikle har startet og hva jeg kan gjøre?
Brygget en pilsner i går og tappet den i gjæringskar når den var rundt 13 grader (fikk den ikke lavere).
Jeg tilsatte 2 pakker tørrgjær som ble hydrert ved 10 grader før det ble tilsatt vørteren. Vørteren stod på 10 grader i 24 timer, men det var null aktivitet. Har nå satt temperatur opp til 15 i et forsøk på å få den i gang. Noen som har noen innspill på hvorfor gjæring ikle har startet og hva jeg kan gjøre?