Har ikke testet det du beskriver, men for meg høres det litt kjedelig ut. Tomat og olivenolje er selvfølgelig godt, men å sløyfe basilikum (bare for å nevne noe)...?!
Øl passer til alt, det er bare å velge rett type øl.
Det som skulle bli en weiss ble nok ikke helt det. Den er mye mørkere og med mer maktsmak enn noen kjøpeweiss jeg har smakt. Drakk en i går, og den er drikkbar, bare ikke så god. Iskald til passe hissig mexikansk mat er den nok fin!
Vi pleier å lage røkt svineknoke med purre, gulrot og persillerot med saison, eller hveteøl.. trekkes i mangfoldige timer og spises med potetpure og saus lagd på kraften (monterer kun inn smør og dijon) helt snadder..
Lager forøvrig pinnekjøt med IPA og
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.