Ønsker kommentarer på planleggingen av min første IPA.
Har ingen erfaring med denne typen brygging, men iflg BTP (BeerToolsPro) skal dette bli bra.
Så blir vel å sjekke om programmet faktisk fugerer.
Jeg skal ende på 20 liter i gjæringsbøtta.
6,0 kg Pale Ale Malt
0,2 kg Amber Malt
50 g Challenger i 60 min
10 g East Kent Goldings i 10 min
5 g East Kent Goldings i 2 min
Det jeg ikke vet hvordan jeg skal løse er kjølingen.
Det er tenkt å bruke Therminator platekjøler, men denne tar jo ikke hele ølet på en gang, i forhold til kjølespiral.
Eduard hadde vel noe erfaring på dette punktet?
Hvordan ser oppskriften ut?
MJ
Har ingen erfaring med denne typen brygging, men iflg BTP (BeerToolsPro) skal dette bli bra.
Så blir vel å sjekke om programmet faktisk fugerer.
Jeg skal ende på 20 liter i gjæringsbøtta.
6,0 kg Pale Ale Malt
0,2 kg Amber Malt
50 g Challenger i 60 min
10 g East Kent Goldings i 10 min
5 g East Kent Goldings i 2 min
Det jeg ikke vet hvordan jeg skal løse er kjølingen.
Det er tenkt å bruke Therminator platekjøler, men denne tar jo ikke hele ølet på en gang, i forhold til kjølespiral.
Eduard hadde vel noe erfaring på dette punktet?
Hvordan ser oppskriften ut?
MJ