Har det siste året hatt noen problemer med for mye Co2 på flaskene mine. Begynner å lure på om det er meg som har vært for rask.
De 2 siste det skjedde på var ales med OG på 1070 og en FG på 1010/1012.
Primet med 5g sukker pr liter og satt til sekundær-lagring. Så etter 2-3 mnd har de vært så fulle av Co2 at bare måtte kastes.
Etter en mnd lagring var de helt fine, men så har tempen i kjelleren gått opp fra 16 til 20/21 grader. Etter dette kom problemene (tror jeg).
Kan det være gjæren som har startet igjen og spist seg fra 1010 til eks 1006?
De 2 siste det skjedde på var ales med OG på 1070 og en FG på 1010/1012.
Primet med 5g sukker pr liter og satt til sekundær-lagring. Så etter 2-3 mnd har de vært så fulle av Co2 at bare måtte kastes.
Etter en mnd lagring var de helt fine, men så har tempen i kjelleren gått opp fra 16 til 20/21 grader. Etter dette kom problemene (tror jeg).
Kan det være gjæren som har startet igjen og spist seg fra 1010 til eks 1006?