Ja, det er mange som gjør slik, og det er vel Ikke slik at gjæren mister kraften, men den kan endres med tiden, eller den kan forurenses. Forutsetningen for å lykkes er at du klarer å formere gjæren slik at den får alle næringsstoffer den trenger, at du formerer et fornuftig antall hver gang (enkelt??) og at du ikke gjennom dine rutiner utsetter gjærstammen for et seleksjonspress slik at den endre karakteristikk vesentlig. Oppi det hele skal det kalkulerer inn utgifter til starter og vet andre tiltak. Hvis du brygger startervørter selv og fryser ned har du eliminert en utgiftspost. Jeg gjenbruker ofte 05, men den er såpass billig at jeg ikke bryr meg med å vekke den opp fra de døde etter lang tids dvale i kjølskapets dyp. Da er en ny pakke enklere og sikrere. Surølsstammen min derimot, den passer jeg litt på. (lurer på hva den består av, den ble laget litt etter prinsippene i Georgs magiske medisin.)