JAMBO picobryggeri
Norbrygg-medlem
Tillater meg å bruke denne tråden, i stedet for å starte ny tråd. Trådstarter eller admin får si ifra hvis de ønsker meg flyttet.
Lurer litt på en Red Ale fra Ølbrygging som jeg har satt.
OG 1053, FG 1016, Brukt tørrgjær som fulgte settet. Startet gjæring ved ca. 18,5 grader (styrt av Inkbird) og øket til 20 grader når stormgjæringa var over. Etter 14 dager naturlig karbonering på flaske har det stått i kjøleskap.
Når jeg skal smake på det synes jeg det lukter som når du har åpnet et spann med oljemaling, og har også litt smak av samme.
Noen ideer?
Lurer litt på en Red Ale fra Ølbrygging som jeg har satt.
OG 1053, FG 1016, Brukt tørrgjær som fulgte settet. Startet gjæring ved ca. 18,5 grader (styrt av Inkbird) og øket til 20 grader når stormgjæringa var over. Etter 14 dager naturlig karbonering på flaske har det stått i kjøleskap.
Når jeg skal smake på det synes jeg det lukter som når du har åpnet et spann med oljemaling, og har også litt smak av samme.
Noen ideer?