Hei
Jeg er nytt medlem her på Norbrygg, men har noe bryggeerfaring fra tidligere. Det har seg slik at jeg har litt diverse maltrester igjen fra tidligere brygg som jeg håper jeg kan bruke til et slags "restefest-brygg". Dersom noen av dere har noen innspill så mottas det med stor takk. Det jeg har liggende er:
3.kg Pilsnermalt
1.kg Vienna
1.kg Caramalt
0,5kg Hvetemalt
Tenker også å bruke rester av Galaxy og Centennial humle for å gi en fruktig og sitrusaktig brygg. Samtidig har jeg kun tilgjengelig 2.stk saflager w-34/70 11,5g (tørrgjær-undergjæring) Kan jeg med disse ingrediensene lage en form for fruktig lagertype?
Jeg er nytt medlem her på Norbrygg, men har noe bryggeerfaring fra tidligere. Det har seg slik at jeg har litt diverse maltrester igjen fra tidligere brygg som jeg håper jeg kan bruke til et slags "restefest-brygg". Dersom noen av dere har noen innspill så mottas det med stor takk. Det jeg har liggende er:
3.kg Pilsnermalt
1.kg Vienna
1.kg Caramalt
0,5kg Hvetemalt
Tenker også å bruke rester av Galaxy og Centennial humle for å gi en fruktig og sitrusaktig brygg. Samtidig har jeg kun tilgjengelig 2.stk saflager w-34/70 11,5g (tørrgjær-undergjæring) Kan jeg med disse ingrediensene lage en form for fruktig lagertype?