Hei, jeg har ca 1.8 kg pils, 1.2 maris otter og 1.4 lys munich samt div crystalmalt.
Det jeg har av humle er ganske mye magnum, en dash fuggle og en dash simcoe samt ganske mye hallertau fra 2011.
evt sukker.
Gjær s-05
Er det noen som har noen ideer om hva dette kan bli.
Fikk bra tilbakemeldinger på en IPA med Summit på 60min, 1:5 Centennial og Hersbrucker på hhv 15 og1 min.
Tørrhumlet med Cascade. Var ikke så bitter som en "standard" IPA.
Var det meg hadde jeg brukt Magnum på 60, Simcoe og Fuggle på 15 og 1min.
Hadde brukt allt basemalten og noen få prosent cara/crystal.
Hallertau fra 2011 er jeg usikker på. Mener folket du også kan bruke denne så gjør du det.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.