Jørn Pedersen
Dommer
Ha ha! Humlen i åpenbaringen! The number of the Beast.Tilsett 6,66g hvert 5. minutt under hele koketiden.
Ha ha! Humlen i åpenbaringen! The number of the Beast.Tilsett 6,66g hvert 5. minutt under hele koketiden.
Dæng. Skulle til å ta bilde av piden da jeg var på samme sted for et par dager siden, men akkurat da hoppet tempen opp en desimal. Et spesielt øyeblikk, det der.Selvfølgelig.
Stoppet også opp i stegmeskingen ved 66.6 og holdt den litt.
Har du nok gjær, så kjør på.OG: 1.127 før siste 500g med sukker.
Det er Beersmith som tuller seg.
Gahrsmith > Beersmith
Absolutt, men lag så mye du kan, den lagres ganske bra.Skal straks flytte, tror jeg må prøve meg på denne som et innflytningsbrygg. Har ikke kjele for å få plass til så mye malt, men smaker vel godt selv i redusert volum