Sigridrs
Norbrygg-medlem
Hei,
Jeg tenke jeg skulle prøve å lage en saison. Jeg har prøvd å satt sammen en oppskrift her. Hva tror dere? tips?
Batchstørrelse: 25 L
4.8 kg Belgisk Pilsner
1.2 kg belgisk hvete
0.3 kg belgisk munich
0.3 kg rugmalt
Humle: H. Tradition + evt. litt magnum
Gjær: Belle Saison
OG: ca. 1.060
FG: ca. 1.010
ABV: 6-7%
Jeg tenke jeg skulle prøve å lage en saison. Jeg har prøvd å satt sammen en oppskrift her. Hva tror dere? tips?
Batchstørrelse: 25 L
4.8 kg Belgisk Pilsner
1.2 kg belgisk hvete
0.3 kg belgisk munich
0.3 kg rugmalt
Humle: H. Tradition + evt. litt magnum
Gjær: Belle Saison
OG: ca. 1.060
FG: ca. 1.010
ABV: 6-7%