Tenkte å lage en saison nogenlunde som det her.
Jeg er usikker på mengde sitrongress, mesketemp/tid, og om Sorachi egner seg som både bitter- og aromahumle.
Innspill anyone?
Zitron bon zaizon Style: Saison Brewer: Brastad
Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1054
FG: 1013
Alcohol: 5.4 % by vol.
Colour: 9 EBC (Golden)
Bitterness: 34 IBU
BU/GU: 0.62
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 4000 g
Wheat Malt 3 EBC 500 g
Oat Malt 4 EBC 500 g
Munich Malt 20 EBC 20 EBC 500 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 200 g
Mash schedule: 64 degrees for 60 minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Sorachi Ace 12% alpha 30 g 60 minutes
Sorachi Ace 12% alpha 30 g 1 minutes
Fermentation
Yeast: Safbrew T-58
Comments:
Kok 90 min.
Tilsettet også gjærnæring og Irish moss.
Jeg er usikker på mengde sitrongress, mesketemp/tid, og om Sorachi egner seg som både bitter- og aromahumle.
Innspill anyone?
Zitron bon zaizon Style: Saison Brewer: Brastad
Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1054
FG: 1013
Alcohol: 5.4 % by vol.
Colour: 9 EBC (Golden)
Bitterness: 34 IBU
BU/GU: 0.62
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 4000 g
Wheat Malt 3 EBC 500 g
Oat Malt 4 EBC 500 g
Munich Malt 20 EBC 20 EBC 500 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 200 g
Mash schedule: 64 degrees for 60 minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Sorachi Ace 12% alpha 30 g 60 minutes
Sorachi Ace 12% alpha 30 g 1 minutes
Fermentation
Yeast: Safbrew T-58
Comments:
Kok 90 min.
Tilsettet også gjærnæring og Irish moss.