Etter 3 brygg er det på høy tid å sette sammen et eget brygg, eller ihvertfall prøve.
Er det noen som har en oversikt over malt og deres egenskaper i en brukbar oppløsning som jeg kan printe ut på et A3 ark? Jeg har sett noe sånt på forumet her, men finner det ikke igjen.
Jeg har ikke sett noen oversikt over Humler og dets egenskaper noen plass. Er det noen som har dette også?
Og så var det selvfølgelig gjæroversikt/info. Jeg har sett noen som kommenterte at de var overrasket over et gjærvalg til et gitt øl, så informasjonen må eksistere der ute en plass. Er dette noe som kommer med erfaring, eller er det noe litteratur som kan anbefales for å lære mer om gjær og slikt?
Post gjerne lenker, navn på bøker, artikler og annet som kan være til nytte.
Er det noen som har en oversikt over malt og deres egenskaper i en brukbar oppløsning som jeg kan printe ut på et A3 ark? Jeg har sett noe sånt på forumet her, men finner det ikke igjen.
Jeg har ikke sett noen oversikt over Humler og dets egenskaper noen plass. Er det noen som har dette også?
Og så var det selvfølgelig gjæroversikt/info. Jeg har sett noen som kommenterte at de var overrasket over et gjærvalg til et gitt øl, så informasjonen må eksistere der ute en plass. Er dette noe som kommer med erfaring, eller er det noe litteratur som kan anbefales for å lære mer om gjær og slikt?
Post gjerne lenker, navn på bøker, artikler og annet som kan være til nytte.