Samuel Adams Boston Lager

Bjørn k

Norbrygg-medlem
Hei
Er det noen som har oppskrifta til Samuel Adams Boston Lager?? Jeg har Samuel Adams winter Brew oppskrift i fra bladet Brew your own.Men den er litt ulik.Men god den også :)
Håper noen har denne og kan legge den ut på forumet.
 
Denne skal visstnok være riktig:

Samuel Adams 1880

OG/FG: 1.052/1.016
IBU: ~32
Color: 6-7 SRM
ABV: 4.9%

8.5lbs German 2-row pilsener malt
4oz 60-L Crystal

1.1oz German Hallertau-Mittelfrueh 3.5% - 120 minutes
2/3oz German Tettnanger 4% - 120 minutes
1/2oz German Hallertau-Mittelfrueh - 5 minutes
1/2oz German Tettnanger - 5 minutes

1/2oz Crystal 5.5% - dry hopping
1/2oz German Hallertau-Mittelfrueh - dry hopping

Pilsener-type lager yeast

Step infusion mash: 132F for 30 min, 155F for 30 min, mashout 167F.
Boil for 120 minutes.
Ferment at 55F, transfer to secondary & dry hop.
Lager for 5 weeks between 35F & 45F.




Ellers er det en klone som visstnok skal smake ganske likt her: http://www.beertools.com/library/recipe.php?view=6701

Meld gjerne fra hvordan det blir om du prøver en av dem, kunne godt tenkt meg å brygge noe i samme gate selv :)
 
HOP VARIETIES
Hallertau Mittelfrueh and Tettnang Tettnanger Noble hops

MALT VARIETIES
Samuel Adams two-row pale malt blend and Caramel 60

YEAST STRAIN
Samuel Adams lager

COLOR
A deep amber to golden, 11 SRM

SPECIAL INGREDIENTS


ALC. BY VOL/WT
4.9%ABV - 3.8%ABW

IBUs
30

CAL PER SERVING
175

AVAILABILITY
Year Round


Rett fra produsenten
 
Takk :)
Dette høres bra ut..Jeg kommer til og brygge denne og skal gi tilbakemelding hvordan det gikk..
 
Tilbake
Topp