Denne skal visstnok være riktig:
Samuel Adams 1880
OG/FG: 1.052/1.016
IBU: ~32
Color: 6-7 SRM
ABV: 4.9%
8.5lbs German 2-row pilsener malt
4oz 60-L Crystal
1.1oz German Hallertau-Mittelfrueh 3.5% - 120 minutes
2/3oz German Tettnanger 4% - 120 minutes
1/2oz German Hallertau-Mittelfrueh - 5 minutes
1/2oz German Tettnanger - 5 minutes
1/2oz Crystal 5.5% - dry hopping
1/2oz German Hallertau-Mittelfrueh - dry hopping
Pilsener-type lager yeast
Step infusion mash: 132F for 30 min, 155F for 30 min, mashout 167F.
Boil for 120 minutes.
Ferment at 55F, transfer to secondary & dry hop.
Lager for 5 weeks between 35F & 45F.
Ellers er det en klone som visstnok skal smake ganske likt her:
http://www.beertools.com/library/recipe.php?view=6701
Meld gjerne fra hvordan det blir om du prøver en av dem, kunne godt tenkt meg å brygge noe i samme gate selv