Hei,
Brygget en Scottish Ale og endte opp med FG=1.035 etter endt gjæring. I følge oppskriften skulle FG bli 1.015.
Noen som kan forklare den høye FG på 1.035? OG var 1.065.
Mesket maltet i 27 liter vann, 68 grader, 1 time.
Kokte i 1,5 time.
21.5 liter til gjæring. 2 poser Nottingham Ale gjær.
Gjæring: 5 dager på 16 grader, 14 dager på 20 grader.
Oppskrift:
AmountFermentablePPG°LBill %
5 kgMuntons - PALE ALE382.483.3%
0.5 kgCastle Malting - BISCUIT36198.3%
0.3 kgCastle Malting - PEATED342.85%
0.2 kgCastle Malting - COFEE361883.3%
6 kgTotal
Brygget en Scottish Ale og endte opp med FG=1.035 etter endt gjæring. I følge oppskriften skulle FG bli 1.015.
Noen som kan forklare den høye FG på 1.035? OG var 1.065.
Mesket maltet i 27 liter vann, 68 grader, 1 time.
Kokte i 1,5 time.
21.5 liter til gjæring. 2 poser Nottingham Ale gjær.
Gjæring: 5 dager på 16 grader, 14 dager på 20 grader.
Oppskrift:
AmountFermentablePPG°LBill %
5 kgMuntons - PALE ALE382.483.3%
0.5 kgCastle Malting - BISCUIT36198.3%
0.3 kgCastle Malting - PEATED342.85%
0.2 kgCastle Malting - COFEE361883.3%
6 kgTotal