Her er et xbeeriment der chinook og simcoe kjøres mot hverandre for å teste effekten av mye og lite co-humulone i bitterhumla. Artig lesning - men få med disclaimer'n.
Hvor?
Edit : Brulosophy, så klart
Her er et xbeeriment der chinook og simcoe kjøres mot hverandre for å teste effekten av mye og lite co-humulone i bitterhumla. Artig lesning - men få med disclaimer'n.
Jeg tror det er mulig
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skal prøve meg på hveteøl for første gang, så vil ha den så plain som mulig.
54,5% Hvetemalt
45,5% Pilsmalt
Meskes på 67 grader
OG - 1.046
IBU - 13
Gjære på 18grader med WB-06(tørrgjær)
Noen innvendinger, tips, helt på jordet ?
@stigus
@Finn Berger tanken er å få til en veldigt fruktig IPA med abv på ca 7,5%, tenkte at sukkeret skulle hjelpe til med å få opp abv %, blir det helt feil? Leste et gammelt innlegg fra en av bryggerne p cervisiam som fortalte at dem brukte 1g Saaz på en 100g Saaz på 2000L batcher. Hva man oppnår med dette vet jeg faktiskt ikke. Det er tenkt at det skulle bli en 25L batch
Takk for alle svar!
@stigus Takk da ska jeg ta oppi litt ekstra bringebær! Ja dette er en 25l batch.
@loebrygg redX er for å få en litt finere farge tenkte jeg. Hvor mye sukker anbefaler du?
@Finn Berger tanken er å få til en veldigt fruktig IPA med abv på ca 7,5%, tenkte at sukkeret skulle hjelpe til med å få opp abv %, blir det helt feil? Leste et gammelt innlegg fra en av bryggerne p cervisiam som fortalte at dem brukte 1g Saaz på en 100g Saaz på 2000L batcher. Hva man oppnår med dette vet jeg faktiskt ikke. Det er tenkt at det skulle bli en 25L batch
Takk for alle svar!
@Finn Berger Takk for innspill! Da ska jeg gjøre som du anbefaler ang sukkeret. Hva tror du om en Nottingham Ale gjær fra Lallemand på 19-20 grader?
Det kan neppe bli annet enn godt. Og jeg tror det er lurt å skygge unna cara'en.