MonoBryggeriet
Norbrygg-medlem
Litt sein kanskje med juleølet, men vurderer å brygge dette neste helg etter inspirasjoner her og der …
12,5L: OG 1058, FG 1016, ABV 5.5.
Mørk munich (45%)
Pils (40%)
Caramel aromatic (10%)
Special B (2%)
Pale chocolate (2%)
Carafa spesial III (1%)
Mittelfrue FWH IBU 24 ink 1g/L@10min
Noe jeg burde gjøre annerledes eller prøve? Så er jeg åpen for forslag. Har f.eks. ikke brygget med Caramel aromatic før, så det er for meg et nytt bekjentskap. Brygger i en BM20 med 10 liter maltrør som er oppgitt til å ta 3kg malt. Her prøver jeg meg på 3.3 kg. Heller ikke prøvd det før …
12,5L: OG 1058, FG 1016, ABV 5.5.
Mørk munich (45%)
Pils (40%)
Caramel aromatic (10%)
Special B (2%)
Pale chocolate (2%)
Carafa spesial III (1%)
Mittelfrue FWH IBU 24 ink 1g/L@10min
Noe jeg burde gjøre annerledes eller prøve? Så er jeg åpen for forslag. Har f.eks. ikke brygget med Caramel aromatic før, så det er for meg et nytt bekjentskap. Brygger i en BM20 med 10 liter maltrør som er oppgitt til å ta 3kg malt. Her prøver jeg meg på 3.3 kg. Heller ikke prøvd det før …