SG-OG

AndersGrom

Dommer
Jeg målte SG til 1.032 ved 55 grader. = 1.057
OG målte jeg på 20 grader =1.057 etter 90 min kok
Spørsmålet blir da :burde ikke OG bli høyere ved endt kok?
 
AndersGrom skrev:
Odland skrev:
Jeg får 1.045 ved temp-korrigering
thihi..... flau... ikke drikk " I Hardcore you" når du ska brygge :)

Joda, bare husk å følge med på bryggingen også ;) Lett å bli betatt av den magiske smaken til I hardcore you!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
 
Ingemarh skrev:
Rutof skrev:
AndersGrom skrev:
Odland skrev:
Jeg får 1.045 ved temp-korrigering
thihi..... flau... ikke drikk " I Hardcore you" når du ska brygge :)

Drikker aldri når jeg brygger. Bare kaffi  :ilike:




Jeg drikker alltid når jeg brygger! Brygging er jo kosestund!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Tja...1 øl til jobben har aldri skadet, men (lang) kjøling er roten til alt ondt ;)
 
Ingemarh skrev:
Rutof skrev:
AndersGrom skrev:
Odland skrev:
Jeg får 1.045 ved temp-korrigering
thihi..... flau... ikke drikk " I Hardcore you" når du ska brygge :)

Drikker aldri når jeg brygger. Bare kaffi  :ilike:

Jeg drikker alltid når jeg brygger! Brygging er jo kosestund!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Kosestund med kaffi :skitbra: er så viktig det du gjør at ølen tar jeg etterpå :)
 
Tilbake
Topp