Hei,
Jeg har nå oppdaget en ny hobby, ølbrygging
Jobber på sjøen med turnus 6 uker jobb og 6 uker fri.
11 dager før jeg skulle reise på sjøen, brygget jeg en Nelson Blonde. OG 1.060 på jobbreisedag dag 10. i gjæringskarret målte jeg 1.017. Jeg tok da ut gjæringslåsen og tapet igjen hullet og satte hele gjæringskarret på kjølerommet + 4 grader.
Var det lurt?
Hva bør jeg gjøre når jeg kommer hjem?
Jeg har nå oppdaget en ny hobby, ølbrygging
Jobber på sjøen med turnus 6 uker jobb og 6 uker fri.
11 dager før jeg skulle reise på sjøen, brygget jeg en Nelson Blonde. OG 1.060 på jobbreisedag dag 10. i gjæringskarret målte jeg 1.017. Jeg tok da ut gjæringslåsen og tapet igjen hullet og satte hele gjæringskarret på kjølerommet + 4 grader.
Var det lurt?
Hva bør jeg gjøre når jeg kommer hjem?