Har lyst å prøve å brygge Globetrottar frå mikrobryggeriet Slumpelukko på Voss. Etter førespurnad om oppskrift har eg fått litt info, men treng hjelp til å snekre dette saman til ei oppskrift å brygge etter. Dette ølet er i følge bryggeriet ein Belgisk IPA, altså ei blanding av Belgisk blonde og IPA med malt frå england, amerikansk humle og belgisk gjær.
Her er info eg fekk frå bryggeriet:
Malt:
Marris Otter Pale Ale
Munichmalt
Caramunich type 2
Humle:
Chinook, Centennial, Amarillo og Cascade.
Gjær: WLP 530 Abbey Ale
Er det nokon som kan kome med forslag til fornuftig mengde, fordeling osv.
Er relativt ny i gamet, så treng nokså nøyaktige oppskrifter
Her er info eg fekk frå bryggeriet:
Malt:
Marris Otter Pale Ale
Munichmalt
Caramunich type 2
Humle:
Chinook, Centennial, Amarillo og Cascade.
Gjær: WLP 530 Abbey Ale
Er det nokon som kan kome med forslag til fornuftig mengde, fordeling osv.
Er relativt ny i gamet, så treng nokså nøyaktige oppskrifter