RayOlav
Norbrygg-medlem
Hei,
Har tenkt litt på å gå over til fat, men har noen spørsmål. Kjøleskapet mitt er ikke stort nok til å ha både fat og co2 flaske i, og jeg må nok kun bruke 9 liters fat. Noe som er helt greit siden jeg brygger mest 9 liters batcher. Så spørsmålene.
Kan man karbonere fat i romtemperatur, for så og sette dem i kjøleskap uten co2 tilkoblet? Eller vil dette føre til flatt øl etter en stund?
Tenkte som så at, når fatet var karbonert, kunne jeg bare ta det ut og tilkoble gassen for fylling, når jeg ble tørst
Mvh Raymond
Har tenkt litt på å gå over til fat, men har noen spørsmål. Kjøleskapet mitt er ikke stort nok til å ha både fat og co2 flaske i, og jeg må nok kun bruke 9 liters fat. Noe som er helt greit siden jeg brygger mest 9 liters batcher. Så spørsmålene.
Kan man karbonere fat i romtemperatur, for så og sette dem i kjøleskap uten co2 tilkoblet? Eller vil dette føre til flatt øl etter en stund?
Tenkte som så at, når fatet var karbonert, kunne jeg bare ta det ut og tilkoble gassen for fylling, når jeg ble tørst
Mvh Raymond