Sprite opp (les: humle opp) lys lager etter at det er ferdig

Jeg har brygget en veldig lys lager som fortsatt står til karbonering/lagering på fat.

Det smaker godt, men jeg lurer på dersom jeg synes det smaker for lite når det er ferdig - kan jeg slenge oppi litt humle og tørrhumle noen dager rett i fatet?
 
Du må ha et brukbart filter slik at ikke humlerester tetter stigerøret ditt. Jeg kjøpte et slikt filter på Bryggselv, og det fungerer bra. Jeg har humle i filteret og lar det henge i ølet i noen få dager.
 
Humleblomst og humlepose dunker også og gjør faren for tetting av stigerør litt mindre enn ved bruk av pellets.
De gangene jeg har humlet i fatet så har jeg satt fatet i romtemp, da trekkes smaken raskere ut av humlen.
 
Ok takker for innspill!

Jeg har bare pellets liggende dog.. kanskje det går å kjøpe en sånn te-ball, som er rund og med finmasket nett på. Skal jo ikke bli noen dobbel IPA dette, kun litt humle hadde nok gjort susen i dette tilfellet!
 
Tilbake
Topp