Stigbergets WCIPA og sukker

Tenker å brygge Stigbergets West Coast IPA i helga, men i oppskriften i BF så står det 350 ml sukker siste 5 min av kok?
Denne er jeg litt usikker på. Flytende sukker, er det sukkerlake det er snakk om, eller flytende maltekstrakt? Kan dextrose brukes som erstatning?
Og hva er hensikten?
Ser ikke den helt store endringen i BF når jeg fjerner det fra oppskriften.

Link til oppskriften følger under.

 
Sist redigert:
Sukker er vel helst med for å øke ABV. Tipper du får litt høyere OG og kanskje litt lavere FG. Og høyere ABV.

Sukker er ikke veldig langt unna egenvekt på 1. Dvs., om du måler opp 350g eller 3,5 dl (=350ml), går nok stort sett ut på et i denne sammenheng.
 
Sukker er vel helst med for å øke ABV. Tipper du får litt høyere OG og kanskje litt lavere FG. Og høyere ABV.

Sukker er ikke veldig langt unna egenvekt på 1. Dvs., om du måler opp 350g eller 3,5 dl (=350ml), går nok stort sett ut på et i denne sammenheng.
Prøvde du denne?
Veldig lav IBU på bryggselv sin variant.
Edit.
Vet nå at det er en NEIPA....
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp