Da står min første batch og gjærer! Allerede begynt å ploppe fint i gjærlåsen etter ca 14 timer.
Bryggingen gikk ikke helt smertefritt. Fikk for høy mesketemperatur og endte på OG 1.055, men regner med at det går greit.
Det største problemet var nok at jeg greide å miste mobilen min oppi mesken! Fikk panikk da jeg oppdaget at temperaturen var i ferd med å bli alt for høy, kastet meg rundt og stresset med flytting av tungt kar, og svisj der lå min Samsung Galaxy og badet i mesken
Utrolig nok virker den etter tørking, bare litt humørsyk når det gjelder volumkontrollen.
Blir antageligvis den første Dry Stout brygget på Samsung
Bryggingen gikk ikke helt smertefritt. Fikk for høy mesketemperatur og endte på OG 1.055, men regner med at det går greit.
Det største problemet var nok at jeg greide å miste mobilen min oppi mesken! Fikk panikk da jeg oppdaget at temperaturen var i ferd med å bli alt for høy, kastet meg rundt og stresset med flytting av tungt kar, og svisj der lå min Samsung Galaxy og badet i mesken
Utrolig nok virker den etter tørking, bare litt humørsyk når det gjelder volumkontrollen.
Blir antageligvis den første Dry Stout brygget på Samsung