Sukret humle-te ved priming?

Hei,

Dette er sikkert som å banne i kirken for dere allgrain-gutter, men jeg har lekt med tanken på å lage "humle-te" som jeg sukrer og primer flaskene med. Har noen vært borti lignende og/eller har noen tanker eller innvendinger? Jeg ser jo at andre med hell har tilsatt humle-te i gjæringskaret etter at stormgjæringen har gitt seg, så det bør vel ikke være helt på jordet dette heller?

Takk!
 
Høres ikke feil ut det. Mulig jeg låner den ideen der:) Post gjerne dine erfaringer.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 
Med en humlepung og hel humle går det nok fin-fint, men det blir kanskje snakk om litt små mengder, så effekten blir muligens ikke den helt store? Men det er jo alltid moro å se på nye måter å tilsette humle på!
 
Hei, her kommer en rask oppdatering:
Det gikk etter forholdene veldig bra, men som Gahr regnet seg frem til ble det kanskje litt lite aroma og smak. Forskjellen er dog der absolutt og jeg mener at "te-ølet" er den beste av de to, så dette er noe jeg i det minste vil eksperimentere litt med fremover.
 
spørs om du må konsentrere teen din en god del før at du skal få inn mer smak.
men kul ide, fikk lyst til å teste ut det samme selv.
 
Tilbake
Topp