Etter ei veka på flasker med 5 g sukker pr liter i 24 graders varme er det ingen teikn til kolsyra. OG 1058 FG 1013 som forventa med Safale 04, tre veker til gjæring (litt lenge?) på 24 grader (litt varmt), sette spannet på terrassen 10 grader eit døgn før tapping, to dl kokt lake i omstikkingsspann. Eg ser ikkje noko eg har gjort så feil at det ikkje skal bli kolsyra i det heile. Var det ikkje for dette eminente forum så hadde eg avskrive brygget som eit hendeleg, men drikkande uhell. Brygget var ikkje heilt klårt heller då eg flaska, så det burde vera nok gjær. Flaskene var Sterkrensreine og skylte. Kan gjæren ha daua? Er det eit triks å strø nokre korn med tørrgjær oppi? Eller er det lurt å meiska litt startarvørter og fyra i gang litt av gjærkaka og dryppe oppi? Eller berre nyta brygget iskaldt etter beste evne?