Tarjei77
Norbrygg-medlem
Tenkte det kunne vore greitt å lage noko sterkt att, og då eg har noko belgisk slurry, kunne det høve fint med ein mørk og sterk belgiar. Har etter ein del lesing sett opp denne maltsamansetninga, men trur eg treng litt justering. Nokre forslag?
Volume:20 liters
OG: 1097
FG:
Alcohol: 9.6 % by vol.
Colour: 58 EBC (Dark brown)
Bitterness: 0 IBU
iBU/GU:0
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 4500 grammes
Kandi syrup (dark)1000 grammes
Crystal Malt 135 300 grammes
Special B 230 EBC 300 grammes
Melanoidin Malt 400 grammes
Cane Sugar (light) 400 grammes
Flaked Wheat 400 grammes
edit: formatering
Volume:20 liters
OG: 1097
FG:
Alcohol: 9.6 % by vol.
Colour: 58 EBC (Dark brown)
Bitterness: 0 IBU
iBU/GU:0
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 4500 grammes
Kandi syrup (dark)1000 grammes
Crystal Malt 135 300 grammes
Special B 230 EBC 300 grammes
Melanoidin Malt 400 grammes
Cane Sugar (light) 400 grammes
Flaked Wheat 400 grammes
edit: formatering