Andersrene skrev:Vet ikke hva det er, men... 14%, appelsin, kløver, kanel mm.. skikkelig gløgg
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
jikvig skrev:"Det er sikket 300 gram sukker ved 10 min før burnout. Hilsen Claus!"
So there you have it :-D
Per_Inge skrev:jikvig skrev:"Det er sikket 300 gram sukker ved 10 min før burnout. Hilsen Claus!"
So there you have it :-D
Kan du forklare hva du mener? 300 gram Sukker rett i vørteren 10 min før kokeslutt?
FrodeSy skrev:Per_Inge skrev:jikvig skrev:"Det er sikket 300 gram sukker ved 10 min før burnout. Hilsen Claus!"
So there you have it :-D
Kan du forklare hva du mener? 300 gram Sukker rett i vørteren 10 min før kokeslutt?
Ja, du tilset 300 gram vanleg sukker i kokekaret når det er att 10 minutt med koking, dvs samstundes med at du tilset Irish Mossen (om du brukar det klarningsmiddelet)
Eivin skrev:Skjønner, men hva er det man oppnår ved å tilsette sukker så pass sein i prosessen :attevar: (det er jo ikke vanlig)
jikvig skrev:Takk til Gahr for sin tilsynelatende utømmelige kilde av kunnskap.!